NandaimNameZD-modderpompKenmerken, prestaties en toepassing van

  • vrijgavetijd:2023-02-18 11:37:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:561
  • Korte omschrijving:

    NandaimName,NandaimNameDuiken met rioolwaterpompen,   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortempera

Artikel inhoud
NandaimNameDuiken met rioolwaterpompen,

   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts dus ik

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

NandaimName   En heeft een breed scala aan toepassingen.

   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.

Lubberbashi.kgm   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.

   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd,NandaimNameOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,


NandaimNameZD-modderpompKenmerken, prestaties en toepassing van



   Daarom, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

   Bij het assembleren van de motor- en waterpompafdelingen onder rang , span de moeren gelijkmatig tussen de waterinlaatverbinding en het contactvlak van het bovenste deel aan de lagerzetel aan installeer de koppeling, pompas, vaste noppen en slotringen, bevestig de waaier en conische huls op de pompas met een vochtige cilinder, en installeer de geleidebehuizing en de waaier

   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.

installeren   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.

   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt,NandaimNameDiepwaterpomp, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.


NandaimNameZD-modderpompKenmerken, prestaties en toepassing van



   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec

Aanbieding   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp

   Controletype Vloeistofniveauregeling: de schakelkast is uitgerust met een krachtige sleutelvlotterschakelaar om automatisch de start en stop van de watervoorziening en drainagepomp volgens de hoge en lage veranderingen van het vloeistofniveau te controleren.

   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

NandaimName   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.

   Leuk

   Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is

BlauwveldenOverige productinformatie
  • Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

    Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

  • AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

    AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

  • Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

    Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

  • TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

    TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

  • TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

    Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

  • Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

    Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!